Länkar för seniorer och pensionärer

Länkar för seniorer och pensionärer

Välkommen till seniorstart.se och länksamlingen speciellt riktad till seniorer och pensionärer! Vi har länkar som passar seniorer och pensionärer, men även andra också förstås!

Använd länksamlingen för seniorer och pensionärer!

  • Välj ämnesområde i kolumnen längst ut till vänster som innehåller länkar för seniorer och pensionärer.
  • När du valt ämnesområde så öppnas underkategorier i den övre, mittersta delen av sidan. Varje kategori innehåller länkar för seniorer och pensionärer.
  • Växla mellan underkategorierna vid behov. Länkarna för pensionärer och seniorer visas i mitten på sidan, under kategorierna.
  • Klicka sedan på den länk du önskar besöka så öppnas den hemsidan i ett nytt fönster!
  • Du kan alltid trycka på “Länksamling” överst i vänstra kolumnen för att komma tillbaka till den länksamlingen för seniorer och pensionärer.

Saknar du en länk i länksamligen för seniorer och pensionärer?

Du är välkommen att föreslå nya länkar för seniorer och pensionärer, tryck på följande länk för att komma till bidragsformuläret: Föreslå länk till länksamligen för seniorer och pensionärer!

 

Länkar och länksamling för seniorer och pensionärer!
Länkar och länksamling för seniorer och pensionärer!

 

Om du hittar fel i länksamlingen för seniorer och pensionärer?

Skulle du mot all förmodan hitta en länk som inte fungerar eller en länk som du tycker är olämplig som länk för seniorer och pensionärer, vänligen använd formuläret för att föreslå nya länkar så skall vi åtgärda problemet. Du hittar formuläret här: föreslå nya länkar för seniorer och pensionärer.